-макароны (канкільёне) - 15 шт.
-сметанкавы сыр (мяккі) – 150 г
-пармезан (цёрты) - 4 шклянкі
-песто - 3 ст.л.
-курыца (здробненая вараная) - 2 шклянкі
-часнык - 2 зубчыка
-соль - па густу,
-перац - па густу.
Сварыць макароны да гатовасці, паводле інструкцыі на пакаванні.
Гатовыя адкінуць на друшляк і адставіць ў бок.
У вялікай місцы змяшаць ўсе інгрэдыенты, акрамя 1 / 4 кубка сыра.
Запоўніць макароны начыннем, скласці на бляху
і пасыпаць зверху цёртым сырам.
Разагрэць духоўку да 200 С і выпякаць на працягу 30 хвілін
ці да моманту, пакуль сыр не расплавіцца.
|