Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    КАНКІЛЬЁНЕ З КУРЫЦАЙ І СЫРАМ

    -макароны (канкільёне) - 15 шт.

    -сметанкавы сыр (мяккі) – 150 г

    -пармезан (цёрты) - 4 шклянкі

    -песто - 3 ст.л.

    -курыца (здробненая вараная) - 2 шклянкі

    -часнык - 2 зубчыка

    -соль - па густу,

    -перац - па густу.

     

    Сварыць макароны да гатовасці, паводле інструкцыі на пакаванні.

    Гатовыя адкінуць на друшляк і адставіць ў бок.

    У вялікай місцы змяшаць ўсе інгрэдыенты, акрамя 1 / 4 кубка сыра.

    Запоўніць макароны начыннем, скласці на бляху

    і пасыпаць зверху цёртым сырам.

    Разагрэць духоўку да 200 С і выпякаць на працягу 30 хвілін

    ці да моманту, пакуль сыр не расплавіцца.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 302 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar