Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    КАНКІЛЬЁНЕ З КУРЫНЫМ ФАРШАМ

    -канкільёне

    -курыны фарш – 300 г

    -салера (сцябло) - 1 шт.

    -смятана - 4 ст.л.

    -салодкі чырвоны перац - па густу,

    -чорны перац - па густу

    -соль - па густу,

    -базілік (сушоны) - па густу

    - цыбуля рэпчатая - 1/2 шт.

    -часнык - 1 зубчык

    -сметанкавае масла – 20 г

    -мука – 30 г

    -малако - 100 мл

    -сыр – 50 г.

     

    Змяшаць разам курыны фарш, смятану,

    цыбулю нацёртую на дробнай тарцы, нацёрты на тарцы часнык

    і сцябло салеры.

    Заправіць спецыямі, па густу.

    Начыніць фаршам сырыя макароны і паскладаць іх у форму,

    дзе вы іх будзеце запякаць.

    Заліць ракавінкі вадой, каб яны схаваліся цалкам

    і адправіць у разагрэтую на 200 градусаў духоўку на 15 хвілін.

    У рондальчыку распусціць масла і высыпаць туды муку, перамяшаць

    да залацістага колеру, але сачыць, каб не падгарэла.

    Спачатку ўліць палову малака

    і, зняўшы з агню, добранька перамяшаць, каб не было камячкоў.

    Ўліць пакінутыя малако і змешваць, на сярэднім агні,

    пакуль соус не згусне, калі соус стаў занадта густым,

    то яго можна злёгку развесці вадой.

    Заправіць па густу. Праз 15 хвілін, уся вада ў духоўцы

    павінна выкіпець, а калі не, то яе трэба зліць.

    Па-над ракавінкамі нацерці сыр і заліць іх соусам.

    Адправіць іх у духоўку яшчэ на 15 хвілін,

    але гэтым разам можна зменшыць тэмпературу да 180 С.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 301 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar