-канкільёні – 200 г
-ласось (кансерваваны) – 420 г
-сыр рыкота - 2 шклянкі
-пятрушка (здробненая зеляніна) - 1 ст.л.
-шніт-цыбуля (здробненая) - 3 ст.л.
-салера (сцеблы, дробна нарэзаныя) - 1.5 шт.
-сыр чэддэр (цёрты) - 3/4 шклянкі
-сліўкі (нетлустыя) - 3/4 шклянкі
-сыр пармезан (цёрты) - 3 ст.л.
Разагрэйце духоўку да 175 С.
Сварыце канкільёне -ракавінкі ў падсоленай вадзе "аль дэнтэ"
(да стану паўгатовасці).
Адкіньце на друшляк і перакладзіце зваротна ў рондаль.
Падзеліце ласося на дробныя кавалачкі.
Змяшайце рыбу, рыкоту, пятрушку, цыбулю-рэзанец, салеру і чэддэр.
Дадайце соль і перац па густу.
Выкладзіце ў кожную ракавінку па 2 г. л. начыння.
Выкладзіце фаршаваныя ракавінкі ў керамічную форму для запекання.
Заліце сліўкамі і пасыпце пармезанам.
Накрыйце фальгой і запякайце на працягу 20 хвілін.
Зніміце фальгу, запякайце яшчэ 15 хвілін да залацістага колеру.
|