Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ФАРШАВАНЫЯ КАНКІЛЬЁНЕ ПАД СОУСАМ МАРЫНАРА

    -фарш мясны – 500 г

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -часнык (дробна парэзаць) - 1 зубчык

    -пармезан (цёрты) – 200 г

    -хлебныя дробкі - 2-3 ст.л.

    -соус марынара – 600 г

    -яйка - 1 шт.

    -соль - па густу

    -перац чорны - па густу

    -пятрушка - па густу

    -кроп (сечаны) - па густу

    -заправа (сухая) - 2 г.л.

    -макароны (канкільёне) - 20 шт.

     

    Абсмажыць фарш з дробна парэзаным часныком і цыбуляй.

    Дадаць у астыўшы і адцэджаны ад вадкасці фарш цёрты сыр

    (2/3 ад усёй кол-ці), хлебныя дробкі, яйка і рэзаную зеляніну.

    Дадаць соль, перац ці гатовую сухую заправу для макарон.

    Прыгатаваць ракавінкі як паказана на пакаванні.

    Варыць як вы любіце - калі альдэнтэ, то пару хвілін недаварыць,

    калі звараныя да канца - дадаць 1 хвіліну.

    Зліць ваду і астудзіць. Нагрэць духоўку да 200 С.

    Соусам марынара вышмараваць форму для запекання

    (прыкладна 150 г соусу).

    Нафаршаваць шчыльна канкільёне мясной сумессю,

    раскласці ў падрыхтаванай форме зрэзамі ўгару.

    Выкласці пакінуты соус па-над ракавінкамі.

    Зверху трохі прысыпаць пармезанам і паставіць запякаць к. 20 хвілін.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 284 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar