Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ

    (ангельская кухня)

    -250 г пшанічнай мукі,

    -0,5 л малака,

    -15 г свежых дрожджаў,

    -1 гарбатная лыжка солі,

    -1/4 гарбатнай лыжкі соды,

    -бялок аднаго яйка.

    Змяшаць 15 г свежых дрожджаў і гарбатную лыжку солі з 250 г

    пшанічнай мукі. Заліць 0,5 л цёплага малака напалову з вадой і

    размяшаць. Даць цесту падысці на працягу 30 хвілін. Калі цеста пачне

    абсоўвацца, ўбіць у яго 1/4 гарбатнай лыжкі соды, разведзенай

    4 сталовымі лыжкамі халоднай вады. Дадаць ўзбіты бялок 1 яйка.

    Ліць цеста сталовай лыжкай на добра змазаную бляху ці чыгунную

    патэльню. Смажыць адразу па 2-3 штукі. Калі падсмажацца,

    перавярнуць, каб падрумяніліся з іншага боку.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.11.2016)
    Праглядаў: 292 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar