-салера (сцеблевая зеляніна) - 1/2 пучка
-зялёная капуста - 1/2 пучка
-шпінат- 1 пучок
-зялёная цыбуля - 1 пучок
-масла для смажання - 1 ст.л.
-рэпчатая цыбуля - 1 шт.
-часнык (здробнены) - 2 зубчыка
-імбір (свежы, здробнены) - 1 см
-папрыка - 1/2 г.л.
-мята (свежая) - 10 лісцяў
-соевы соус - 1 ст.л.
-соль - 1 г.л.
Усю зеляніну - салеру, капусту, шпінат, зялёную цыбулю -
дробна пасекчы нажом.
У патэльні разагрэць масла, дадаць дробна нарэзаную цыбулю,
дадайце часнык, імбір папрыку і мяту.
Хутка абсмажце і зняць з агню. Ўліць лыжку соевага соусу, пасаліць.
Дадаць усю гародніну, перамяшаць і трохі патушыць.
|