Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    КАНКІЛЬЁНЕ З АВАКАДА І КРЭВЕТКАМІ

    -паста канкільёне - 8 шт.

    -авакада - 1 шт.

    -крэветкі - 8 шт.

    -часнык - 1 зубчык

    -цытрына - 1 кальцо

    -сок цытрынавы

    -смятана - 8 кав.л.

    -сыр пармезан - па густу

     

    Адварыць у кіпячай падсоленай вадзе канкільёне

    да стану аль-дэнтэ, выкласці на талерку.

    Размарозіць крэветкі.

    Выдаліць галовы і лапкі, пакінуць панцыр і хвосцікі.

    Авакада разрэзаць уздоўж напалову.

    Кручэннем у процілеглых кірунках адлучыць палоўкі, выняць костачку,

    ачысціць, нарэзаць і апырскаць цытрынавым сокам

    і расцерці відэльцам.

    Часнык нацерці на дробнай тарцы, дадаць да авакада.

    У "кальца" цытрыны выдаліць лупіну, разразаць яго радыяльна

    на сегменты-трыкутнікі.

    Узяць ракавінку і кававай лыжкай начыніць яе масай авакада.

    Трыкутнік цытрыны "ўтапіць" у сярэдзінку ракавінкі, масу разраўняць.

    Кававую лыжку смятаны злёгку націснуўшы на масу,

    змясціць у цэнтр ракавінкі.

    Крэветку змясціць у цэнтр ракавінкі хвосцікам угару.

    Паверхню ўсярэдзіне ракавінкі пасыпаць цёртым

    на буйнай тарцы сырам.

    Змясціць ракавінкі ў змазаную маслам цёплую ёмістасць

    і паставіць у нагрэтую да 180C духоўку на 5 хвілін.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 272 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar