Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    КАНКІЛЬЁНЕ З НАЧЫННЕМ З ВЯЛЕНЫХ ТАМАТАЎ І ВЭНДЖАНАГА КУМПЯКА

    - канкільёне - 12 шт.

    -вяленыя таматы ў масле - 25г

    -часнык - 1 зубчык

    -сметанкавы сыр – 200 г

    -вэнджаны кумпяк ці вяндліна – 100 г

    -тамат пасты - 2 г.л.

    -свежая трава (сечаная) - 1 ст.л.

    -перац - па густу.

     

    Ракавінкі адварваем паводле інструкцыі на пакаванні.

    Адкідваем на друшляк. Выкладваем ракавінкі на талерку.

    Вяленыя таматы і кумпяк рэжам маленькімі кубікамі,

    часнык прапускаем праз прэс.

    Усё змешваем са сметанкавым сырам, тамат-пастай і травой.

    Запраўляем перцам. Гарбатнай лыжкай фаршуем ракавінкі.

    Ставім ненадоўга ў халоднае месца.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 354 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar