- канкільёне - 12 шт.
-вяленыя таматы ў масле - 25г
-часнык - 1 зубчык
-сметанкавы сыр – 200 г
-вэнджаны кумпяк ці вяндліна – 100 г
-тамат пасты - 2 г.л.
-свежая трава (сечаная) - 1 ст.л.
-перац - па густу.
Ракавінкі адварваем паводле інструкцыі на пакаванні.
Адкідваем на друшляк. Выкладваем ракавінкі на талерку.
Вяленыя таматы і кумпяк рэжам маленькімі кубікамі,
часнык прапускаем праз прэс.
Усё змешваем са сметанкавым сырам, тамат-пастай і травой.
Запраўляем перцам. Гарбатнай лыжкай фаршуем ракавінкі.
Ставім ненадоўга ў халоднае месца.
|