Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    КАНКІЛЬЁНЕ, ЗАПЕЧАНЫЯ З КРЭВЕТКАМІ І ЛАСОСЕМ

    - канкільёне - 24 шт.

    -ласось (паляндвіца) – 300 г

    -крэветкі – 500 г

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -мацарэла – 150 г

    -сыр эмменталь – 100 г

    -сыр кастэло – 50 г

    -сметанкавае масла

    - алей аліўкавы

    -салера (хвосцікі) - 6 шт.

    -чабор (сушоны ці свежы) - па густу

    -соль - па густу

    -чорны перац - па густу.

     

    Канкільёне адварыце ў вялікай колькасці падсоленага кіпеню

    да стану аль дэнтэ.

    Адкіньце на дуршлак і абсушыце.

    Нарэжце цыбуліну вельмі дробна

    і абсмажце на сметанкавым масле на сярэднім агні да мяккасці.

    Ласось, мацарэлу нарэжце невялікімі кавалачкамі,

    калі крэветкі буйныя іх гэтак жа парэжце.

    Хвосцікі салеры парэжце невялікімі кавалачкамі.

    На бляху выкладзіце салеру, апырскайце аліўкавым алеем.

    Змяшайце крэветкі, мацарэлу, ласось і цыбулю.

    Нафаршуйце гэтай сумессю канкільёне і выкладзіце іх на салеру,

    зверху пасыпце цёртым сырам эмменталь

    і невялікімі кавалачкамі сыра castello.

    Апырскайце ўсё аліўкавым алеем і пасыпце чаборам,

    запякайце ў разагрэтай да 180 С духоўцы да гатовасці 10-15 хвілін.

    Выцягнуць з духоўкі і падаваць адразу ж.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 277 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar