Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 29
    Гасцей: 29
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    КАНКІЛЬЁНЕ З КРЭМАМ З ЛАСОСЯ

    -ласось (паляндвіца) – 150 г

    -соль - па густу,

    -чорны перац - па густу,

    -кайенскі перац - па густу

    -сліўкі (падвойныя) - 125 мл

    -яйка - 1 шт.

    -хлебныя дробкі - 2 ст.л.

    - канкільёне - 12 шт.

    -крэветкі (вычышчаныя вараныя) – 50 г

    -пятрушка - 2 ст.л.

    -сметанкавае масла – 40 г

    -памідоры – 250 г

    -эстрагон - 1 галінка

    - цыбуля-шалот - 1 шт.

    -сухі вермут - 1 ст.л.

    -белае віно - 100 мл

    -сліўкі - 3 ст.л.

     

    Ласасіну з соллю, перцам, кайенскім перцам здрабніць у міксеры

    ў пюрэ, змяшаць з падвойнымі сліўкамі, яйкам, хлебнымі дробкамі

    і пакінуць на холадзе на 20 хвілін.

    Канкільёне сварыць да паўгатовасці,

    астудзіць пад халоднай вадой, даць сцячы.

    У ласосевую масу ўмяшаць дробна пасечаную пятрушку і крэветкі,

    гарбатнай лыжкай начыняць канкільёне

    і ўкладваць іх у змазаную маслам форму для запекання.

    Памідоры абліць кіпенем, ачысціць, нарэзаць кубікамі.

    Вермут з віном давесці да кіпення, апусціць пасечаную цыбулю-шалот

    і ўварыць напалову, дадаць памідоры і эстрагон

    і варыць 5 хвілін пад вечкам.

    Сліўкі ўзбіць, патроху шматкамі дадаць сметанкавае масла,

    заправіць соллю і кайенскім перцам.

    Канкільёне паліць таматавым соусам і запякаць

    у загадзя разагрэтай да 220 С духоўцы 15 хвілін.

    Выняць з духоўкі, перакласці на цёплую талерку,

    паліць сметанкавым соусам і падаваць.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 262 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar