Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    КАНКІЛЬЁНЕ З КУРЫЦАЙ, АНАНАСАМІ І СЫРАМ ЧЭДДЭР

    -канкільёне – 250 г

    -курыца (паляндвіца) – 300 г

    -ананасы – 200 г

    -сыр чэддэр (плаўлены) – 200 г

    -віно белае - 120 мл

    -малако - 250 мл

    -сліўкі (22%) - 80 мл

    -мука - 1 ст.л.

    -масла сметанкавае – 50 г

    -соль - па густу,

    -чорны перац (молаты) - па густу

    -мушкатавы арэх - 1/4 г.л.

    -сыр пармезан - 80г

    - алей аліўкавы (для смажання).

     

    Курыную паляндвіцу рэжам маленькімі кубікамі,

    трохі солім абсмажваем на аліўкавым алеі дзесьці 5-7 хвілін.

    Рэжам кубікамі ананасы (лепш свежыя)

    і дадаем да астыўшай курынай паляндвіцы.

    У невялікім рондальчыку смажым муку на сметанкавым масле, ўліваем

    віно, памешваем хвілін 5, калі моцна згусла - дадаем патрошку малако,

    працягваем мяшаць, праз 3 хвіліны дадаем сліўкі, соль, перац і

    мушкатавы арэх, памешваем яшчэ каля 5 хвілін да загусцення.

    Бяром ракушачку і ўнутр на дно "сцелем" сыр Чэддэр.

    Затым кладзем унутр нашу курыцу з ананасамі.

    Паўтараем так з усімі ракавінкамі.

    Змазваем форму сметанкавым маслам, ўкладваем канкільёне.

    Зверху паліваем нашым вінна-сметанкавым соусам

    і пасыпаем цёртым пармезанам. Ставім у духоўку на 200 С на 45 хвілін.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 267 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar