Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    КАНКІЛЬЁНЕ З МАРСКІМ КАКТЭЙЛЕМ

    -марскі кактэйль – 500 г

    -макароны канкільёне - 20 шт.

    -сліўкі (20%) - 120 мл

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -морква - 1 шт.

    -кроп - па густу

    -алей

    -сыр – 80 г

    -соль - па густу.

     

    Цыбулю чысцім, наразаем кубікамі і абсмажваем на алеі

    да залацістага колеру, прыкладна 5 хвілін.

    Дадаем моркву, нацёртую на буйнай тарцы, і абсмажваем яшчэ 5 хвілін.

    Дадаем дробна пасечаны кроп і солім па густу.

    Тушым гародніну амаль да гатовасці. Ўліваем сліўкі.

    Чакаем, пакуль яны закіпяць, і дадаем марскі кактэйль.

    Тушым ўсё яшчэ 5 хвілін з моманту закіпання.

    Дастаём з соусу марскі кактэйль (соус нам яшчэ спатрэбіцца)

    і фаршуем ім канкільёне, адвараныя да паўгатовасці.

    Змазваем бляху алеем і выкладваем фаршаваныя канкільёне.

    Паліваем усё сметанкавым соусам, у якім мы рыхтавалі марскі кактэйль.

    Тром сыр на дробнай тарцы і пасыпаем канкільёне.

    Адпраўляем усё ў разагрэтую духоўку на 10 хвілін.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 293 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar