Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    МАКАРОНЫ-РАКАВІНКІ З ВЯНДЛІНАЙ І СЫРАМ

    - алей аліўкавы - 1.5 ст.л.

    - цыбуля рэпчатая (дробна нарэзаная) - 1 шт.

    -вяндліна - 10 тонкіх лустачак

    -сліўкі (нетлустыя) - 650 мл

    -гарошак (адвараны) – 300 г

    - канкільёне – 370 г

    -базілік (буйна нарэзаны) - 3 ст.л.

    -востры сыр чэддэр (цёрты) - 2 шклянкі.

     

    Разагрэйце духоўку да 200 С.

    Вышмаруйце цеплатрывалы керамічны посуд.

    Разагрэйце 1 ст. л. масла ў патэльні на сярэднім агні.

    Абсмажце, памешваючы, цыбулю на працягу 5 хвілін.

    Дадайце пакінутае масла, затым,

    вяндліну, нарэзаную кавалачкамі па 5 см.

    Рыхтуйце, памешваючы, 1 хвіліну.

    Ўліце сліўкі, давядзіце да кіпення, паменшыце агонь і рыхтуйце 6 хвілін.

    Дадайце гарошак.

    Праз 2-4 хвіліны, калі соус злёгку згусне, пасаліце і паперчыце.

    Адварыце ракавінкі ў падсоленай вадзе да стану "аль дэнтэ".

    Адкіньце на друшляк і перакладзіце зваротна ў рондаль.

    Перамяшайце макароны з прыгатаваным соусам.

    Дадайце базілік і тры чвэрці сыра.

    Выкладзіце сумесь у форму, пасыпце пакінутым сырам

    і запякайце ў духоўцы 20 хвілін.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 276 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar