-мяса (ялавічына, свініна, бараніна) – 300 г
-бульба - 3 шт.
-цыбуля рэпчатая - 1 шт.
-канкільёне – 400 г
для залівання:
-таматы - 5 шт.
-часнык - 4 зубчыка
-зеляніна - па густу
-соль - па густу
-перац - па густу
-алей.
Фарш і прапушчаныя праз мясасечку бульбу, мяса
і цыбулю, пасаліць, паперчыць.
Нафаршаваць фаршам ракавінкі і пакласці на змазаную алеем бляху.
Таматы прапусціць праз блендэр, выдушыць часнык, парэзаць зеляніну,
пасаліць і паперчыць і заліць, толькі акуратна так, што б соус зачыняў,
фаршаваныя ракавінкі,
і паставіць у разагрэтую духоўку (200 С) на 40-50 хвілін.
|