-канкільёне - 6 шт.
-сыр дамашні – 150 г
-кабачкі – 100 г
-арэхі грэцкія – 20 г
-сыр пармезан – 100 г
-малако - 1/4 шклянкі
-масла сметанкавае – 60 г
-зеляніна для ўпрыгожвання.
Ракавінкі адварыць у падсоленай вадзе, адкінуць на друшляк,
прамыць халоднай вадой.
Кабачок бланшаваць у кіпячай вадзе.
Грэцкія арэхі дробна пасекчы,
20 г пармезану пацерці на дробнай тарцы, астатні на буйнай.
Змяшаць дамашні сыр і арэхі.
Нафаршаваць гэтай сумессю ракавінкі, пасыпаць цёртым (дробным)
пармезанам і паставіць на 5 хвілін у духоўку, разагрэтую да 200 С.
|