Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    КАНКІЛЬЁНЕ З МОРАПРАДУКТАМІ Ў СЛІВАЧНА-ГРЫБНЫМ СОУСЕ.

    -ласось - 50 г

    -макаронныя вырабы канкільёне (вялікія ракавінкі) - 5 шт.

    -крэветкі варана-марожаныя - 5 шт. (+5 шт. на ўпрыгожванне)

    -мідыі на створцы - 5 шт.

    -сліўкі 36% - 80 г

    -сыр дор блю - 10 г

    -віно белае - 10 г

    - цыбуля рэпчатая - 10 г

    -шампіньёны - 2 шт.

     

    1. Канкільёне адварыць паводле інструкцыі на пакаванні. Каля 12 хвілін.

    2. Пакуль канкільёне варацца наразаем дробнымі кубікамі цыбулю,

    здрабняем часнык, шаткуем шампіньёны.

    Ласося наразаем дробнымі кубікамі.

    3. Дастаём мідыі з ракавінак, чысцім ракавінку знадворку, і мяса мідыі ўсярэдзіне.

    Адразаем кішэчнік (цёмны мяшэчак з краю мідыі).

    4. Крэветкі чысцім ад панцыра, наразаем.

    Можна выкарыстоўваць звычайныя "піўныя"

    варана-марожаныя крэветкі. Тыгровыя глядзеліся б грувастка.

    5. Абсмажваем цыбулю. Калі стане празрыстай, закідваем грыбы, часнык.

    6. Праз пару хвілін дадаем ласося, праз хвіліну - мідыі

    і пасечаныя крэветкі. Ўліваем віно і крышым дробна сыр.

    7. Калі віно выпарыцца, ўліваем сліўкі. Злёгку солім.

    Можна дадаць трохі цытрынавага перцу.

    8. У канцы дадаем дробна сечаную пятрушку і здымаем з агню.

    9. Начыняем нашы канкільёне прыгатаваным начыннем, ўкладваем

    фаршаваныя канкільёне у ракавінкі, што ўсталёўваецца ў кожную па

    адной крэветцы. Неверагодна смачна.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 296 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar