-канкільёне - 16 шт.
-крабавае мяса – 300 г
- цыбуля рэпчатая - 1 шт.
-часнык - 1 зубчык
- алей аліўкавы - 2 ст.л.
-сыр чэддэр (цёрты) - 1 ст.л.
-пятрушка (нарэзаная) - 1 ст.л.
-соль - па густу,
-перац - па густу.
У рондалі закіпяціць вялікую колькасць вады,
ўсыпаць пасту і варыць да гатовасці 6 хвілін.
Зліць ваду, дадаць у рондаль 1 ст. л аліўкавага алею,
перамяшаць і пакінуць у цёплым месцы.
Цыбулю і часнык ачысціць, дробна нарэзаць
і абсмажыць у пакінутым масле да залатога колеру, 7 хвілін.
Крабавае мяса здрабніць, дадаць да гародніны, рыхтаваць 2 хвіліны.
Пасаліць, паперчыць па густу і змяшаць з зелянінай.
Напоўніць кожную ракавінку начыннем, выкласці на змазаную маслам
бляху і пасыпаць сырам. Запякаць у духоўцы 7 хвілін пры 180 С.
|