Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АНАНАСАВЫЯ АЛАДКІ З МАРОЗІВАМ

    - ананас (свежы) - 1 шт.

    - мука пшанічная – 120 г

    - соль - дробка

    - цукар – 100 г

    - яйка (жаўток) - 2 шт.

    - малако – 150 мл

    - яйка (бялок) - 2 шт.

    - карыца (молатая) - па густу

    - ванільнае марозіва – 200 г

    для ўпрыгожвання:

    - кансерваваныя вішні.

     

    У ананаса зрэзаць верхавіну, ачысціць ад лупіны, мякаць разрэзаць на восем тонкіх кавалачкаў. Для цеста змяшаць муку, дробку солі, цукар і яечныя жаўткі. Размяшаць, уліць трохі малака, размяшаць, каб не ўтварыліся камякі. Дадаць пакінутае малако, вымешваць, пакуль цеста не стане аднастайным, пасля чаго пакінуць на 20 хвілін. Узбіць бялкі ў пену і дадаць у цеста, акуратна перамяшаўшы знізу ўгару. Разагрэць на патэльні масла, памачыць лустачкі ананаса ў цеста і абсмажваць з двух бакоў да залацістай скарыначкі. Гатовыя аладкі абсушыць на сурвэтцы, падаваць на талерках, пасыпаўшы цукрам і карыцай. Побач з аладкамі паскладаць шарыкі ванільнага марозіва і ягады вішні.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.07.2014)
    Праглядаў: 241 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar