| Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 358 Паказана матэрыялаў: 101-150 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 ... 7 8 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Кальмар ачысціць, абліць кіпенем. Затым дробна нарэзаць. Ялавічыну, моркву, цыбулю рэпчатую, цыбулю-парэю дробна нашаткаваць.
|
Яйка ўзбіць, злучыць з кефірам, соллю, цукрам, алеем, сечанай капустай, мукой і замясіць цеста.
|
З мукі, узбітых яйкаў і малака з даданнем солі і мушкатавага арэха вымешаць цеста да аднастайнай масы.
|
Разагрэйце духоўку да 200°С. Злёгку вышмаруйце маслам форму для выпечкі на 12 аладак.
|
Фасоль сварыць і прыгатаваць пюрэ. У пюрэ, астыўшае да 40 – 30 С, дадаць сырыя яйкі, соль, цукар, дрожджы, разведзеныя ў малацэ, прасеяную муку ў колькасці 50% да вагі сухіх бабовых і змешваць датуль, пакуль цеста не стане аднастайным.
|
Вычышчаныя маладыя шынкі нарэзаць дробнымі лустачкамі, ўсыпаць манныя крупы, уліць сліўкі і, добра перамяшаўшы, варыць на слабым агні, злёгку памешваючы, да гатовасці.
|
Разагрэць духоўку да 180 С. Зрэзаць аснову ў кветак цукіні і расчыніць іх. Пакласці кавалачкі цукіні у кветкі.
|
Шынкі нарэзаць і патушыць да размякчэння на масле. Затым працерці гарачымі і пакласці ў іх масла, размяшаць і астудзіць.
|
Тапінамбур вымыць, ачысціць, нацерці на буйнай тарцы. Шынкі вымыць, ачысціць ад грубай скуркі, выдаліць насенне і таксама нацерці на буйнай тарцы.
|
Змяшаць усе інгрэдыенты да атрымання аднастайнага цеста і сфармаваць з яго аладкі таўшчынёй 1 см.
|
Вымачаную сардзіну ці селядца праціраюць праз сіта ці прапускаюць праз мясасечку з дробнай рашоткай, дадаюць цёрты хлеб, злёгку растопленае сметанкавае масла, сліўкі ці малако.
|
Проса добранька разварыць, кашу змяшаць з мукой, дадаць трохі вады, солі і замясіць не вельмі крутое цеста.
|
Капусту дробна пасекчы, пагрузіць у кіпень і адкінуць на друшляк. Затым скласці капусту ў рондаль з маслам, дадаць трохі гарачага малака і прыпусціць да гатовасці.
|
У кальрабі зразаюць лісце, затым шаруюць на тарцы, дадаюць прасеяную муку, малако, яйкі, цукар, соль, усё добра змешваюць да аднастайнай масы.
|
Выкласці ў неглыбокі посуд адзін слоік любых ласосевых кансерваў.
|
Дрожджы развесці ў цёплай вадзе (1/2 шклянкі), дадаць цукар і даць пастаяць ім у цёплым месцы. Злучыць дрожджы з мукой, дадаць яшчэ палову шклянкі вады і замясіць цеста.
|
Мацу, наламаную маленькімі кавалачкамі, змясціць у міску, заліць кіпенем і пакінуць на некалькі хвілін. Зліць ваду, добранька адціснуць.
|
Сварыць пасту ў адпаведнасці з рэкамендацыямі вытворцы і астудзіць пад праточнай вадой.
|
Перамяшаць яйкі, малако, муку, разрыхляльнік, 2 ст. лыжкі цукру і соль. Пакінуць на 30 хвілін. Разагрэць на патэльні алей, спячы на ім маленькія аладкі і паставіць іх у цёплае месца.
|
Дробна наламаць мацу і заліць гарачым малаком, так каб уся маца ўмакрэла.
|
Моркву наразаюць лустачкамі ці саломкай і прыпускаюць з даданнем малака і сметанкавага масла, астуджаюць, злучаюць з пшанічнай мукой, цукрам, жаўтком і вымешваюць з узбітым бялком.
|
На дробнай тарцы шаруем моркву, ўліваем кефір, можна ражанкі ці сыроваткі, дадаем 2 лыжкі манных круп, дадаем соль па густу і чвэрць гарбатнай лыжкі соды, згашанай воцатам.
|
Свежую моркву нацерці на дробнай тарцы. Аўсяныя шматкі заліць малаком, даць набрыняць, пасля чаго дадаць яечныя жаўткі, соль, цукар, цёртую моркву, муку і ўзбітыя бялкі.
|
Перамяшаць крупы з мукой, разрыхляльнікам, соллю і цукрам, дадаць жаўткі і паступова ўліць малако, увесь час размешваючы цеста.
|
Хлеб адціснуць, каб не было шмат вады. Яечныя жаўткі расцерці з цукрам, пакласці адціснуты хлеб, усыпаць муку, ванільны цукар, дадаць вычышчаныя буйна нацёртыя яблыкі, усё перамяшаць.
|
Адварыць цыбулю-парэю у падсоленай вадзе на працягу 5 хвілін. Зліць і даць астыць. Дробна парэзаць цыбулю і пакласці ў міску; змяшаць з мукой, яйкамі, травой, мушкатавым арэхам і прыправамі.
|
Прамыйце і пачысціце маладую зялёную цыбулю і крэс-салату і нарэжце іх у даўжыню сантыметраў па 10. Дробна нарэжце свініну і старанна пасечыце нажом мяса мідый.
|
Яйкі ўзбіць з малаком, дадаць прасеяную муку з содай і працягваць узбіваць да утварэння аднастайнай масы, вымешаць яе з чарнаслівам, папярэдне замочаным і нарэзаным саломкай.
|
Тапінамбур і моркву ачысціць ад лупіны, нацерці на дробнай тарцы, дадаць яйкі, муку, соль.
|
Пакласці гарбатныя пакуначкі і цукар у рондаль і заліць 600 мл кіпеню. Павольна награваць 2-3 хвіліны, пакуль цукар не растворыцца.
|
Яблыкі спячы, працерці праз сіта (ці адціснуць у сокавыціскалцы). У атрыманае пюрэ дадаць пшанічную муку, соль, дрожджы, сметанкавае масла, цукровы пясок.
|
Падагрэць гатовыя аладкі з пшанічнай мукі ў мікрахвалевай печы ці духоўцы.
|
Змяшаць муку, цукар, пекарскі парашок, соль і соду. Асобна ўзбіць яйкі з маслёнкай і распушчаным маслам.
|
З паказаных інгрэдыентаў замесіце цеста і, выкладваючы яго невялікімі порцыямі на патэльню, смажце аладкі на разагрэтым алеі з двух бакоў да залацістага колеру.
|
Змяшаць 100 г грачанай мукі, 1/4 г л солі і 8 ст л вады, Пакінуць на 10 хвілін. Вышмараваць маслам і нагрэць патэльню з тоўстым дном,
|
Адлучаем бялкі ад жаўткоў, жаўткі ўзбіваем з соллю. Пасыпаючы мукой і падліваючы змяшанае з вадой малако.
|
Цукіні нарэзаць маленькімі кубікамі. Разагрэць на патэльні 1 ст. лыжку сметанкавага масла і патушыць у ім гародніну да паўгатовасці. Даць астыць.
|
Узбіць сметанкавае масла з 2 ст. л. цукру і ванільным цукрам. Нацерці цэдру цытрыны і, змяшаўшы з соллю, яйкам, мукой і тварагом, увесці ў сметанкавую масу і замясіць цеста.
|
Гародніну пачысціць, цыбулю і моркву нарэзаць дробнымі кубікамі і 1 хвіліну тушыць у сметанкавым масле. Зліць з кукурузы вадкасць.
|
Тварог добра расцерці відэльцам ці міксерам, дадаць яйкі, манку, заправіць соллю і цукрам. Накрыць міску плёнкай і прыбраць у бок на гадзіну, каб манка набракла.
|
Кускус змяшаць з мукой, жаўткі ўзбіць з малаком і соллю і ўліць у кускус. Замясіць цеста, умяшаць сыр (цеста павінна атрымацца як густая смятана).
|
Адлучыць бялкі ад жаўткоў. Змяшаць жаўткі з малаком, дадаць прасеяную муку, заправіць соллю і цукрам.
|
Змяшаць ўсе кампаненты, акрамя тлушчу з вадой, так, каб атрымалася цеста гушчыні смятаны, смажыць аладкі ў гарачым тлушчы, наліваючы цеста лыжкай.
|
Моркву нацерці на дробнай тарцы, дадаць яйкі, соль, цукар і муку.
|
Муку асцярожна перамяшаць з вадой да атрымання аднастайнай масы.
|
Цыбулю і часнык нарэзаць кубікамі. Цукіні нацерці на дробнай тарцы. Пятрушку насекчы. Усё перамяшаць.
|
Для аладак пячонку, прамыць, зняць з яе плёнку, затым нарэзаць на кавалачкі і пракруціць праз мясасечку, пасаліць.
|
Бялкі адлучыць ад жаўткоў. Жаўткі вымесіць з малаком, мукой і соллю. Накрыць і пакінуць на 15 хвілін набракнуць.
|
Перамяшаць інгрэдыенты для цеста да атрымання аднастайнай масы і даць падысці на працягу 30 хвілін
|
Капусту нашаткаваць як мага драбней і апарыць кіпенем. Дадаць усе інгрэдыенты .Старанна перамяшаць.
|
|