Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ТВАРОГАВЫЯ АЛАДКІ З ГРУШАМІ

    -тварог (18%-вай тлустасці) - 400 г;

    -яйка - 2 шт.;

    -манка - 5-6 ст.л. (без горкі);

    -цукар,

    -соль - па густу;

    -грушы - 2 шт. (сярэдняга памеру);

    -масла для смажання

    Тварог добра расцерці відэльцам ці міксерам, дадаць яйкі, манку,

    заправіць соллю і цукрам. Накрыць міску плёнкай і прыбраць у бок

    на гадзіну, каб манка набракла. Грушы парэзаць маленькімі кубікамі

    ці тонкімі лустачкамі, прымяшаць іх да тварогавай масы. Патэльню

    нагрэць, вышмараваць маслам (сметанкавым ці алеем). Сталовай

    лыжкай выліваць аладкі на патэльню і абсмажваць у масле з двух

    бакоў да скарыначкі. Аладкі раскласці па талерцы, пасыпаць цукровай

    пудрай. Падаваць гарачымі са смятанай

    ці любым салодкім фруктовым соусам.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2016)
    Праглядаў: 200 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar