Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ТВАРОГАВЫЯ АЛАДКІ З МОРКВАЙ І ЦЫБУЛЯЙ

    - морква - 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    - сметанкавае масла - 1 г.л.

    - кукуруза кансерваваная -150 г

    - яйкі - 3 шт.

    - мука -100 г

    - разрыхляльнік - 1/2 г.л.

    - тварог – 250 г

    - топленае масла – 30 г

    - смятана – 150 г

    - сліўкі – 200 г

    - салата латук -1 шт.

    - пятрушка - па густу

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -цукар - па густу.

    Гародніну пачысціць, цыбулю і моркву нарэзаць дробнымі кубікамі

    і 1 хвіліну тушыць у сметанкавым масле. Зліць з кукурузы вадкасць.

    Бялкі адлучыць ад жаўткоў. Узбіць бялкі з дробкай солі. Змяшаць

    жаўткі, муку, разрыхляльнік, соль, цукар і тварог. Асцярожна дадаць

    гародніну і ўзбіты бялок. На патэльні разагрэць топленае масла і спячы

    аладкі. Гатовыя аладкі паскладаць у гарачатрывалую форму, паліць

    соусам і паставіць у духоўку, нагрэтую да 120 градусаў С на некалькі

    хвілін. Для соусу цыбулю прапусціць праз прэс і змяшаць са смятанай,

    сліўкамі, сечанай зелянінай. Заправіць соус соллю і рэзкімі затаўкамі.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2016)
    Праглядаў: 209 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar