Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    РУМЯНЫЯ АЛАДКІ З АРЭХАМІ

    - яйка - 4 шт.

    - малако (нетлустае) - 200 мл

    - мука – 125 г

    - соль - 1 дробка

    - вішня - 1 слоік

    - цукровы пясок - 2 ст.л.

    - карыца - 1 дробка

    - духмяны перац (молаты) - 1 дробка

    - крухмал - 2 г.л.

    - лясныя арэхі (сечаныя) - 2 ст.л.

    - топленае масла - 2 ст.л.

    - цукровая пудра - 1 г.л.

    Бялкі адлучыць ад жаўткоў. Жаўткі вымесіць з малаком, мукой і соллю.

    Накрыць і пакінуць на 15 хвілін набракнуць. Вішню з сокам выкласці ў

    рондаль, давесці да кіпення разам з цукрам, дробкай карыцы і перцам.

    Крухмал развесці, дадаць ва ўзвар і 5 хвілін варыць пры слабым

    кіпенні. Нагрэць духоўку да 100 градусаў. Бялкі ўзбіць у пышную пену

    і разам з арэхамі дадаць у цеста. У патэльні з антыпрыгарным

    пакрыццём порцыямі разаграваць топленае масла і спячы 12 невялікіх

    аладак. Гатовыя аладкі перакласці ў вогнетрывалую ёмістасць і трохі

    патрымаць у цёплай духоўцы. Аладкі пасыпаць цукровай пудрай і

    падаць на стол з цёплым вішнёвым узварам. Каб аладкі ў цёплай

    духоўцы не зліпліся, пракладайце кожны іх пласт пергаментнай паперай.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2016)
    Праглядаў: 224 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar