Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ТВАРОГАВЫЯ АЛАДКІ З ЦУКІНІ

    - цукіні – 150 г

    - сметанкавае масла - 2 ст.л.

    - смятана – 300 г

    - тварог (абястлушчаны) – 150 г

    - манныя крупы – 150 г

    - яйка (жаўток) - 2 шт.

    - соль - па густу

    - перац - па густу

    - мушкатавы арэх - па густу

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    - салодкі перац - 2 шт.

    - гароднінны булён - 100 мл

    - чырвоны перац (молаты) - 1 г.л.

    - крухмал - 1 г.л.

    - алей - 3 ст.л.

    Цукіні нарэзаць маленькімі кубікамі. Разагрэць на патэльні 1 ст. лыжку

    сметанкавага масла і патушыць у ім гародніну да паўгатовасці. Даць

    астыць. Перамяшаць у місцы 150 г смятаны, тварог, манныя крупы,

    жаўткі, соль, перац і мушкатавы арэх. Дадаць кубікі цукіні. Для соусу

    цыбуліну і салодкі перац нарэзаць маленькімі кубікамі. Разагрэць у

    рондалі 1 ст. лыжку сметанкавага масла і патушыць у ім цыбулю.

    Перамяшаць цыбулю з пакінутай смятанай, булёнам, молатым

    чырвоным перцам і закіпяціць. Дадаць кубікі салодкага перцу і варыць

    3 хвіліны. Перамяшаць крухмал з 1 ст. лыжкай халоднай вады.

    Памешваючы, дадаць да соусу і 1 раз закіпяціць. Заправіць соллю,

    перцам і мушкатавым арэхам. Спячы з тварогава-гародніннага цеста

    ў алеі аладкі. Раскласці па талерках і асобна поадаць соус.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2016)
    Праглядаў: 255 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar