Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ШМАТПЛАСТОВЫЯ АЛАДКІ

    - гатовыя аладкі - 12 штук

    - ёгурт тлусты (ці смятана) – 200 г

    - сліўкі (35%) – 200 мл

    - пюрэ шыпшыны – 135 г

    - цукар - 2 ст.л.

    Падагрэць гатовыя аладкі з пшанічнай мукі ў мікрахвалевай печы ці

    духоўцы. Выкласці ёгурт на друшляк, каб лішняя вадкасць сцякла

    (прыкладна на паўгадзіны). Узбіць сліўкі. Змяшаць сліўкі з ёгуртам,

    2/3 шыпшынавага пюрэ і цукрам. Прамазаць сумессю кожны пласт

    аладак і скласці па некалькі штук. Верхнія пласты вышмараваць

    сумессю і ўпрыгожыць пакінутым шыпшынавым пюрэ.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2016)
    Праглядаў: 242 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar