для цеста:
- мука – 250 г
- яйка - 3 шт.
- светлае піва - 250 мл
- тлушч (для пячэння) - 4 ст.л.
- соль - па густу
для начыння:
- вараны кумпяк – 200 г
- эдамскі сыр (цёрты) – 200 г
- чорны перац,
-соль - па густу
- таматавы кетчуп
- чабор (сушоны) - па густу
- светлае піва (для запраўкі) - 250 мл.
Перамяшаць інгрэдыенты для цеста да атрымання аднастайнай масы
і даць падысці на працягу 30 хвілін. На разагрэтай патэльні ў тлушчы
падсмажыць тоўстыя аладкі. Выкласці аладкі на бляху, пасыпаць
нарэзаным тонкімі палоскамі кумпяком і сырам, заправіць перцам,
кетчупам і чаборам. Заліць півам і запякаць 15 хвілін у папярэдне
нагрэтай духоўцы пры тэмпературы 250 градусаў.
Падаваць з зялёнай салатай і пльзенскім півам.
|