Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ШЫНКОЎ З ГРЫБНЫМ СОУСАМ

    -1 кг шынкоў

    -3 ст. л. сметанкавага масла

    -3 яйкі

    -соль,

    -перац - па густу

    -2 шклянкі мукі

    -2 г соды

    -1/4 шклянкі цукру

    Для грыбнага соусу:

    -шампіньёны -300 г

    -смятана -200 г

    -мука

    -масла сметанкавае сліўкі ці малако/вада

    Шынкі нарэзаць і патушыць да размякчэння на масле. Затым працерці

    гарачымі і пакласці ў іх масла, размяшаць і астудзіць. У астуджанае

    пюрэ ўбіць яйкі, пасаліць і паперчыць па густу, дабавіць цукар. Затым

    у масу высыпаць муку і соду: ўсё як след размяшаць да з'яўлення

    бурбалак. Пасля гэтага трэба разліваць цеста лыжкай на моцна

    нагрэтую патэльню, добра змазаную маслам. Падаваць аладкі з

    грыбным соусам. Для яго падрыхтоўкі на патэльні разагрэць 1-2 ст. л.

    сметанкавага масла, выкласці ў яго муку і абсмажваць, увесь час

    мяшаючы да залацістага колеру. Затым перакласці ў посуд, развесці

    вадкасцю, даць трохі закіпець, увесь час мяшаючы і зняць з агню.

    Шампіньёны нарэзаць і абсмажыць да залацістага колеру. Белы соус

    працерці праз сіта, дадаць смятану, спецыі па густу і злучыць з

    грыбамі. Усё перамяшаць.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2016)
    Праглядаў: 239 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar