Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З КАРЫЦАЙ І МЁДАМ (LOUKMADES)

    - дрожджы свежыя – 14 г (ці сухія – 6 г)

    - вада цёплая - 1 шклянка

    - цукар - 0.5 г.л.

    - мука - 2 шклянкі

    - соль - 0.25 г.л.

    - масла кукурузнае – 1 шкляка

    - карыца - 1.5 г.л.

    - мёд - 8 ст.л.

    Дрожджы развесці ў цёплай вадзе (1/2 шклянкі), дадаць цукар і даць

    пастаяць ім у цёплым месцы. Злучыць дрожджы з мукой, дадаць яшчэ

    палову шклянкі вады і замясіць цеста. Гатовае цеста накрыць ручніком

    і даць яму пастаяць 2 гадзіны ў цёплым месцы. Выпякаць аладкі варта

    вельмі хутка, па 6-7 за раз, беручы цеста мокрай лыжачкай. Гарачыя

    аладкі абсушыць на паперы, выкласці на талерку, паліць мёдам і густа

    пасыпаць карыцай. Падаваць толькі гарачымі!

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (18.11.2016)
    Праглядаў: 215 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar