Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ФАСОЛІ

    - фасоль – 100 г

    - алей – 10 г

    - малако – 40 г

    - яйка - 2 шт.

    - пшанічная мука – 50 г

    - цукар - 1 г.л.

    - соль - 1/2 г.л.

    - дрожджы – 2 г

    - смятана.

    Фасоль сварыць і прыгатаваць пюрэ. У пюрэ, астыўшае да 40 – 30 С,

    дадаць сырыя яйкі, соль, цукар, дрожджы, разведзеныя ў малацэ,

    прасеяную муку ў колькасці 50% да вагі сухіх бабовых і змешваць

    датуль, пакуль цеста не стане аднастайным. Цеста паставіць на 1.5 - 2

    гадзіны ў цёплае месца (28 – 30 С) для закісання. Калі цеста

    паднімецца, з яго выпякаць на патэльні ці блясе аладкі. Падаць аладкі

    гарачымі са смятанай, маслам, сыроваткай, павідлам, варэннем ці з

    салодкім кісялём. Такім жа спосабам можна прыгатаваць бабы, гарох,

    чыну ці нут.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2016)
    Праглядаў: 202 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar