Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З МАЦЫ (МАЦЭБРАЙ) З ЁГУРТАВЫМ СОУСАМ

    - маца - 6 лістоў

    - гарачае малако ці вада - 1.5 - 2 шклянкі

    - яйка - 4 шт.

    - соль - 1 г.л.

    - масла (для смажання)

    для соусу:

    - ёгурт – 150 г

    - кроп (нарэзаны) - 2 ст.л.

    - часнык - 1 зубчык

    - аліўкавы алей - 1/2 г.л

    - соль - па густу.

    Дробна наламаць мацу і заліць гарачым малаком, так каб уся маца

    ўмакрэла. Варта ўліць толькі паўтара шклянкі і паглядзець ці трэба

    яшчэ малако. Пачакаць, пакуль вадкасць убярэцца. Дадаць яйкі і соль.

    Падсмажыць як звычайныя аладкі. Варта выкласці на папяровы ручнік

    каб прыбраць лішні тлушч. Для соусу змяшаць разам ёгурт, кроп,

    часнык і аліўкавы алей. Нататка : можна падаваць аладкі

    і з варэннем, мёдам ці смятанай.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (18.11.2016)
    Праглядаў: 241 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar