Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З МАКАМ

    -2 - 2,5 шклянкі мукі,

    -2,5 шклянкі малака,

    -2 яйкі,

    -50 цукру,

    -50 г расцёртага маку,

    -цэдра 0,5 цытрыны,

    -1 гарбатная лыжка молатай карыцы,

    -20 г дрожджаў,

    -соль - па густу

    Ў шклянцы цёплага малака развесці дрожджы, цукар і соль. Дадаць

    расцёрты мак, здробненую цытрынавую цэдру, карыцу, яечныя жаўткі.

    Затым увесці муку і ўзбітыя бялкі. Добра вымесіць і паставіць цеста ў

    цёплае месца для закісання. Падняўшаеся цеста наліваць

    разлівальнай лыжкай невялікага памеру на разагрэтую патэльню,

    змазаную маслам, невялікімі порцыямі. Аладкі выпякаць з двух бакоў.

    Падаваць, пасыпаўшы цукровай пудрай ці з варэннем.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.11.2016)
    Праглядаў: 270 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar