Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ТВАРАГУ З ТРУСКАЎКАЙ

    - цытрына - 1 шт.

    - сметанкавае масла - 1 ст. л.

    - цукар – 90 г

    - ванільны цукар - 2 пакуначка

    - соль

    - яйка - 1 шт.

    - мука – 75 г

    - тварог – 250 г

    - трускаўка – 500 г.

    - каньяк - 2 ст. л.

    - топленае масла

    - цукровая пудра - 2 г. л.

    - цытрынавая мята.

    Узбіць у густую пену яйка і сметанкавае масла з 2 сталовымі лыжкамі

    цукровага пяску і ванільнага цукру. З цытрыны зрэзаць цэдру і нацерці

    на тарцы. Разам з соллю, яйкам, мукой і тварагом увесці ў яечны крэм.

    Пакінуць цеста на 20 хвілін, каб набрыняла. Выціснуць сок з палоўкі

    цытрыны. Трускаўку памыць. 250 г расцерці з цытрынавым сокам і

    пакінутым цукрам. Заправіць прыгатаваную цытрынава-клубнічную

    масу з каньяком. У разагрэтым топленым масле спячы 12 аладак.

    Пасыпаць іх цукровай пудрай. Раскладзіце на талеркі па 3 аладкі,

    паліце клубнічнай масай, упрыгожце страву цэлымі ягадамі трускаўкі

    і лісточкамі мяты ці мелісы.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2016)
    Праглядаў: 214 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar