Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ПЯРЛОВАЙ СЕЧКАЙ

    - пшанічная мука – 500 г

    - сметанкавае масла – 50 г

    - соль - 1 г. л.

    - яйка - 5 шт.

    - цукар - 2 ст. л.

    - малака - 2 шклянкі

    - дрожджы - пярловая сечка.

    Прыгатаваць не вельмі густое дражджавое цеста, сталовай лыжкай разліць

    яго на патэльню ў выглядзе круглых аладак, у сярэдзіну пакласці фарш з

    пярловай сечкі і выпякаць на патэльні. Выпечаныя аладкі есць з растопленым

    сметанкавым маслам.

    Фарш: груцу-сечку замачыць у смятане і пакінуць у

    цёплым месцы на 10-12 гадзін.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.11.2016)
    Праглядаў: 234 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar