Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ШЫНКОЎ

    -250 г маладых шынкоў,

    -1 шклянка пшанічнай мукі,

    -1 шклянка кефіру ці сыроваткі,

    -0,5 шклянкі вады,

    -траціна г. л. харчовай соды,

    -0,5 г. л. солі,

    -2 г. л. цукру,

    -адна траціна шклянкі рафінаванага алею.

    Муку прасеяць у міску, дадаць соду, соль, цукар, перамяшаць. Затым

    дадаць ваду, нашаткаваныя на дробнай тарцы шынкі (без скуркі) і ўсё

    старанна перамяшаць, каб цеста атрымалася без камячкоў. Пасля

    гэтага цеста развесці кефірам і адразу выпякаць аладкі: патэльню для

    выпечкі перад кожнай порцыяй аладак змазваць алеем, цеста на яе

    выліваць вялікай лыжкай; калі аладкі падрумяняцца з аднаго боку,

    перагортваць іх на другі. Аладкі падаваць гарачымі. Да аладак можна

    падаць смятану.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (24.11.2016)
    Праглядаў: 246 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar