Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ЯБЛЫКАМІ

    -500 г мукі,

    -2 шклянкі малака ці вады,

    -2 яйкі,

    -2 ст. лыжкі масла,

    -1 ст. лыжка цукру,

    -1/2 гарбатнай лыжкі солі,

    -25 г дрожджаў,

    -3-4 яблыка.

    У цёплым малацэ ці цёплай вадзе развесці дрожджы, дадаць масла,

    яйкі, цукар, соль і, старанна вымешваючы, паступова ўсыпаць муку,

    пасля чаго посуд з цестам накрыць ручніком і паставіць у цёплае

    месца для ўздыму. Яблыкі ачысціць ад скуркі і асяродку, нарэзаць

    тонкімі лустачкамі і перад выпечкай пакласці ў гатовае падняўшаеся

    цеста, перамяшаць, пасля чаго смажыць аладкі на патэльні з

    разагрэтым маслам, прычым цеста класці лыжкай, змочанай у вадзе.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (26.11.2016)
    Праглядаў: 244 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar