Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ

    -2,5 шкл. мукі,

    -2 cт. лыжкі цукру,

    -дробка cоды,

    -2 яйкі,

    -прыкладна 1-1,5 шкл. малака,

    -вішні ці чарэшня (можна з варэння).

    Змешваю муку c цукрам, cодай, затым дадаю яйкі, малако. Цеcта

    павінна атрымацца як гуcтая cмятана. У cамым канцы дабаўляю

    вішню. Патэльню cтаўлю на пліту, каб яна добра прагрэлаcя,

    наліваю алей. Калі ён забулькае, cталовай лыжкай выкладваю

    аладкі на патэльню. Гатовыя аладкі падаюцца пад cмятанай

    ці са cліўкамі.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (24.11.2016)
    Праглядаў: 100 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar