Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ЯБЛЫКАМІ

    - мука пшанічная - 250 г,

    - яблыкі - 120 г,

    - яйка - 1 шт.,

    - вада ці малако - 300 г,

    - цукар - 20 г,

    - алей - 100 г,

    - смятана ці масла сметанкавае - 100 г,

    - дрожджы,

    - соль - па густу.

    У цёплай вадзе ці малацэ растварыць цукар, соль, дрожджы, дадаць

    муку і яйка, замясіць цеста і пакінуць у цёплым месцы на 3-4 гадзіны.

    Падчас закісання цеста абкамячыць. Яблыкі ачысціць ад скуркі і

    асяродку, нарэзаць дробнымі лустачкамі, перамяшаць з цестам і

    смажыць аладкі на алеі. Падаваць са смятанай ці сметанкавым

    маслам.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (26.11.2016)
    Праглядаў: 74 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar