Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З РАЗЫНКАМІ

    -2,5 шклянкі пшанічнай мукі,

    -2 шклянкі малака,

    -5 г сухіх (ці 15 г свежых) дрожджаў,

    -1 шклянка разынак без костачак,

    -0,5 г. л. солі,

    -3 ст. л. цукру,

    -0,5 шклянкі алею.

    Муку прасеяць. Малако трохі падагрэць і развесці ў ім дрожджы. У

    рондаль насыпаць 1,5 шклянкі мукі, дадаць трохі цёплага малака і

    старанна размяшаць, каб не было камячкоў. Пасля гэтага развесці

    цеста астатнім малаком, перамяшаць, паставіць у цёплае месца і даць

    падысці. Затым дадаць астатнюю муку, 2 ст. лыжкі алею, соль, цукар,

    перамяшаць, даць цесту другасна падняцца. Да цеста прымяшаць

    прамытыя разынкі і даць яму 10 хвілін пастаяць, накрыўшы сурвэткай.

    Пасля гэтага выпякаць аладкі: класці на разагрэтую змазаную маслам

    патэльню і падсмажваць абапал.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (22.11.2016)
    Праглядаў: 214 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar