Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ЯБЛЫКАМІ

    -мука - 1,5 ст. лыжкі,

    -малако - 1 шклянка,

    -яйка - 1 шт.,

    -цукар - 0,5 ст. лыжкі,

    -дрожджы - 1/8 палачкі (прыкладна 12 г.),

    -яблыкі - 2 - 3 шт.

    Цукар, соль, жаўток і дрожджы расцерці з невялікай колькасцю малака,

    затым дадаць астатняе малако і прасеяную муку. Усю масу вымесіць,

    накрыць марляй ці сурвэткай і паставіць у цёплае месца на 2 - 3

    гадзіны для закісання, зрэдку памешваючы. Затым дадаць узбіты

    бялок, каб цеста было больш сітаватым, і яшчэ раз перамяшаць.

    Яблыкі ачысціць ад лупіны, выдаліць асяродак, нарэзаць тонкімі

    лустачкамі і пакласці ў гатовае цеста, перамяшаць. Аладкі смажыць

    на патэльні з разагрэтым алеем, прычым цеста класці лыжкай,

    змочанай у вадзе.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (26.11.2016)
    Праглядаў: 257 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar