Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ

    -1 яйка,

    -0,5-0,7 л малака (кефіру),

    -10-12 сталовых лыжак мукі,

    -2-3 гарбатныя лыжкі цукру,

    -2-3 сталовыя лыжкі сланечнікавага алею,

    -сода.

    У невялікі рондаль разбіць яйка, дадаць малако (кефір), муку, соды

    на кончыку нажа, цукар і сланечнікавы алей і ўсё перамяшаць з

    дапамогай міксера да утварэння аднастайнай масы. Пакінуць

    на 10-15 хвілін. На прагрэтую патэльню выкласці цеста невялікімі

    порцыямі, абсмажыць аладкі з двух бакоў. Гатовыя аладкі выкласці

    на плоскую талерку. Разнастаіць гэтую страву можна з дапамогай

    розных прадуктаў на свой густ (мёд, варэнне, смятана, вяндліна і інш.)

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (24.11.2016)
    Праглядаў: 276 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar