Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ

    - 500 г мукі,

    -2 шклянкі малака ці вады,

    -2 яйкі,

    -1 ст. лыжкі цукру,

    -3-4 ст. лыжкі каровінага масла ці алею,

    -1/2 гарбатнай лыжкі солі,

    -25 г дрожджаў.

    Развесці дрожджы ў цёплым малацэ, усыпаць муку і вымесіць.

    Цесту даць падняцца ў цёплым месцы. Потым пакласці яйкі, соль,

    цукар і сталовую лыжку сметанкавага масла ці алею, вымесіць,

    даць цесту другасна падняцца і, не размешваючы яго, браць

    змочанай у вадзе лыжкай, класці на гарачую патэльню з маслам

    і падсмажваць аладкі абапал. Да аладак падаць цукар, мёд,

    варэнне, джэм ці тварог са смятанай і цукрам. Можна прыгатаваць

    аладкі з яблыкамі ці разынкамі. Падрыхтоўка аладак з яблыкамі

    апісана ў асобным рэцэпце. Разынкі старанна перабраць,

    добра прамыць і змяшаць з цестам.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (24.11.2016)
    Праглядаў: 95 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar