Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ЯБЛЫКАМІ САЛОДКІЯ

    Цеста:

    -700 г мукі,

    -40 г цукру,

    -700 г малака,

    -2 яйкі,

    -15 г солі,

    -200 г яблыкаў.

    Для смажання:

    -100 г тлушчу,

    -100 г мёда.

    Прыгатаваць цеста безапарным спосабам. Для гэтага падагрэць

    малако да 300 С, развесці ў ім дрожджы, дадаць цукар, яйкі, соль,

    муку. У апошнюю чаргу дадаць размякчанае сметанкавае масла.

    Вымесіць цеста да аднастайнай масы. Паставіць падыходзіць

    у цёплае месца. Яблыкі вымыць, ачысціць ад скуркі, выдаліць

    насенныя скрыначкі, нарэзаць дробнымі кубікамі і дадаць у цеста

    падчас абмінкі. Цеста выкладваюць лыжкай на разагрэтую і

    змазаную тлушчам з мёдам патэльню, смажаць да утварэння

    румянай скарыначкі.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (26.11.2016)
    Праглядаў: 259 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar