Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Алкагольныя напоі

    ЯЕЧНЫ ЛІКЁР “КО КО"

    -8 жаўткоў,

    -400 г цукру,

    -1 л малака,

    -4 пакета ванільнага цукру,

    -1 л малака,

    -4 пакуначка ванільнага цукру,

    -1 л каньяку

    -ці 60% спірту,

    -50 г перапонак грэцкіх арэхаў

    -50 г вішнёвых пладаножак.

     

    Жаўткі ўзбіваюць з цукрам, дадаюць ванільны цукар,

    уліваюць пры памешванні цёплае малако і каньяк.

    Лікёр фільтруюць праз 2-3 пласта марлі,

    разліваюць па бутэльках, закаркоўваюць.

    Захоўваюць у прахалодным месцы.

    Перад ужываннем добра ўзбоўтаць.

    Пры выкарыстанні спірту, яго за месяц настойваюць на перагародках

    і пладаножках.

    Катэгорыя: Алкагольныя напоі | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 123 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar