-8 жаўткоў,
-400 г цукру,
-1 л малака,
-4 пакета ванільнага цукру,
-1 л малака,
-4 пакуначка ванільнага цукру,
-1 л каньяку
-ці 60% спірту,
-50 г перапонак грэцкіх арэхаў
-50 г вішнёвых пладаножак.
Жаўткі ўзбіваюць з цукрам, дадаюць ванільны цукар,
уліваюць пры памешванні цёплае малако і каньяк.
Лікёр фільтруюць праз 2-3 пласта марлі,
разліваюць па бутэльках, закаркоўваюць.
Захоўваюць у прахалодным месцы.
Перад ужываннем добра ўзбоўтаць.
Пры выкарыстанні спірту, яго за месяц настойваюць на перагародках
і пладаножках.
|