-персікі - 120 ч
-вада - 72 ч
-цукар - 100 ч
-персікавая эсэнцыя - 1 ч
-вінны спірт 95%-вы - 108 ч
Свежыя адсартаваныя персікі мыюць,
выдаляюць костачкі, расціскаюць і адціскаюць сок.
Некалькі костачак таўкуць асобна,
настойваюць на вінным спірце і настойку дадаюць да соку.
Да выцісканняў персіка дадаюць ваду
і праз некалькі гадзін ізноў адціскаюць.
Вадкасці змешваюць, фільтруюць.
У фільтраце раствараюць цукар
і дадаюць сумесь з персікавай эсэнцыі і віннага спірту.
Лікёр афарбоўваюць у бледна-ружовы колер.
|