Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Алкагольныя напоі

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 206
    Паказана матэрыялаў: 51-100
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    У бутэльку каньяку пакласці свежую мяту, закаркаваць бутэльку і паставіць у цёплае месца.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 150 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя спелыя і вымытыя ягады расціраюць, адціскаюць і даюць соку сцячы.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Маліну перасыпаць цукрам і пакінуць, пакуль яна не пусціць сок. Старанна перамяшаць і заліць гарэлкай.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Са свежай спелай маліны атрымайце малінавы сок. Змяшайце з цукрам у прапорцыі адзін да аднаго.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Маліну расцерці, заліць спіртам і настойваць 15 дзён,

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 123 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Змесціце маліну і гарэлку ў бутэльку, закаркуйце яе няшчыльна і пастаўце на сонечнае месца прыкладна на два месяца. Падтрасайце бутэльку часцей.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Усе інгрыдыенты, акрамя гарэлкі, пакласці ў рондаль - заліць вадой.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    З вады і цукру сварыць сіроп, ў канцы варкі дадаць цытрынавую кіслату. Ягады маліны выкласці ў рондаль і заліць кіпячым сіропам.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    1,5 кг трускаўкі пакласці ў шкляны слоік і заліць 1,5 л гарэлкі. У другі слоік пакласці яшчэ 1,5 кг трускаўкі і заліць вадой на 3 дні.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Перабраць ягаду, прамыць, расцерці і пакласці ў рондаль. Дадаць гваздзіку і гарэлку.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 142 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Узяць зрэзанай верхняй цэдры цытрынавай ці апельсінавай, калі свежай, то 1 фунт, а калі сухой , то 0,5 фунта.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 118 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Перабраць свежую суніцу, усыпаць у бутлю, наліць спіртам так, каб яе пакрыла, а затым паставіць на 2 дні ў цёплае месца ў цені, потым зліць.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 124 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Усё змяшаць і праварыць на слабым агні. Астудзіць і разліць па бутэльках.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 163 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтоўваецца, як і "лікёр малінавы".

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Збіраюць толькі што распусціўшыяся бутоны руж (шыпшыны), абіраюць пялёсткі і ўкладваюць іх у бутлю, злёгку ўтоптваючы, заліваюць іх спіртам, каб ён ледзь пакрываў пялёсткі.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Сабраць толькі што распускаючыяся бутоны руж, абрэзаць белыя кончыкі, скласці ў бутлю і заліць спіртам 3 разы вычышчаным так, каб ледзь пакрыла лісце.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Ў бутлю наліць каньяк, пакласці туды галінкі мяты, закаркаваць і паставіць у цёплае месца.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Мяту скласці ў бутлю з шырокім горлачкам, заліць гарэлкай, шчыльна закаркаваць і даць настаяцца на працягу 2 тыдняў.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 135 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Свежае лісце кучаравай і перачнай мяты старанна вымыць, дадаць цытрынавую лупіну, заліць вінным спіртам і вадой.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 173 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    З вады і цукру падрыхтоўваюць сіроп. Затым бяруць вішнёвыя костачкі, таўкуць іх, дадаюць дробку ванілі.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    5 бутэлек малінавай вады, 1,5 бутэлькі вішнёвай вады, 1,75 бутэлькі вады памяранцавых кветак,

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Суніцу ачысціць ад пладаножак, старанна прамыць і здрабніць. Заліць ягады гарэлкай, настойваць на працягу 1 тыдня,

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя ягады расцерці, працадзіць скрозь палатно,

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    З розных ягад можна прыгатаваць у хатніх умовах лікёр - клубнічны, малінавы, вішнёвы.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Ягады добра прамыць у праточнай вадзе, прама са сцяблінкамі паскладаць у рондаль, заліць зверху вадой і праварыць на ўмераным агні 1 гадзіну.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 123 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Усе інгрэдыенты змешваюць і настойваюць на сонцы на працягу 8 дзён, часта ўзбоўтваюць.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Свежы сок чырвонай парэчкі фільтруюць і дадаюць цукар, які раствараюць, даводзячы сок да кіпення.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 115 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Свежую чорную парэчку, карыцу, гваздзічку і вінны спірт змешваюць, настойваюць, адціскаюць і фільтруюць

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 131 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Бяруць спелую свежую чарніцу, сартуюць яе, мыюць. Расціскаюць і даюць брадзіць на працягу 4-5 дзён, затым адціскаюць сок.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Пялёсткі руж (лепш за ўсё ад паркавай ружы) паскладаць у слоік. Кожны пласт (? ~ 3 см) перасыпаць цукрам (3-4 ст. лыжкі).

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Пялёсткі руж заліць 0,5 л вады і пакінуць на 2 дні ў зачыненай пасудзіне.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Сабраць толькі што распусціўшыяся бутоны руж, абарваць пялёсткі, абрэзаць белыя кончыкі.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Усё змешваюць і фільтруюць, затым разліваюць у бутэлькі і зашпунтоўваюць.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 125 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Інгрэдыенты змешваюць і настойваюць на працягу 14 дзён, фільтруюць.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Збіраюць няспелыя плады грэцкіх арэхаў (сярэдзіна чэрвеня),

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Ўзяць па 1,5 залатніка ванілі і вымытай, але не таўчонай карыцы, 3 гваздзікі, усё заліць 1 гарнцам спірту 4 разы вычышчаным і 3 шклянкамі вады.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 152 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    З ягад актынідыі можна прыгатаваць вельмі духмяны, смачны і гаючы напой.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 129 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Мытую айву здрабняюць на тарцы, заліваюць вадой і вараць да мяккасці.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Журавіны расцерці, заліць гарэлкай, настаяць 3-4 дні, шчыльна зачыніўшы посуд вечкам.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Перакруціць журавіны праз мясасечку з цукрам, дадаць гарэлку.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Вінаград, лісце вішні і 4 літра вады варыць 30 хвілін.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

    Рэзкія затаўкі настойваць 8 дзён у цёмным месцы, часта падтрасаючы бутэльку.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    З дапамогай дыстыляцыйнага апарата рыхтуюць малінавую. вішнёвую і памяранцавую воды, змешваюць іх, разводзяць у іх цукар і даліваюць вычышчаны вуглём спірт.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Апельсінавыя скарыначкі, карыцу і гваздзічку заліваюць гарэлкай і вытрымліваюць на сонцы 10-15 дзён.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 114 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць цукровы сіроп, які павінен быць не вельмі густым і не вельмі вадкім, дадаць ружовае варэнне і паставіць не агонь. Варыць датуль, пакуль сіроп зусім не згусне. У сіроп выціснуць сок цытрыны і два разы закіпяціць.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараць каву ў 200 г вады, пераліваюць адвар у іншы посуд і настойваюць суткі. Настаяўшаюся вадкасць фільтруюць праз палатно і заліваюць спіртам і сіропам.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Бяруць паленую каву, дадаюць гваздзіку, карыцу, мушкатавы арэх, вінны спірт, настойваюць і пераганяюць. Да перагона дадаюць раствор цукру, памяранцавыя кветкі, перагнаную ваду.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 115 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Журавіны расцерці, заліць гарэлкай, пакінуць на 2-3 дні. Суніцу і маліну засыпаць цукрам і праз суткі адлучыць сіроп.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Грушы прамыць і здрабніць на дробнай тарцы. Зaліць 0,5 л спірту і 250 г вады і вытрымаць 7-8 дзён. Зaтым працерці праз сіта.

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 77 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя духмяныя грушы мыюць, здрабняюць на тарцы і дабаўляюць вінны спірт (150), настойваюць на працягу 10 дзён, адціскаюць, сок фільтруюць, дадаюць цукровы сіроп, цытрынавую кіслату, грушавую эсэнцыю, вінны спірт (50).

    Алкагольныя напоі | Просмотров: 70 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)