Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 206 Паказана матэрыялаў: 151-200 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Гэты рэцэпт дапамагае пры падвышаным ціску. |
Для падрыхтоўкі арэхавага бальзама здрабніце грэцкія арэхі, перамяшайце іх з 1 кг цукру, перакладзіце ў слоік і пакіньце на ноч. |
Перад зразаннем лісцяў расліну не паліваць на працягу 2 тыдняў. |
Усе кампаненты заліце гарэлкай (рабіну папярэдне стаўчыце ў ступцы) і настойвайце 3 тыдні. Затым працадзіце і дадайце сіроп. |
Склад траў і рэзкіх затавак, якія ўваходзяць у бальзам: |
Бальзам " ЕГЕР " - сапраўдны прадукт з беларускай глыбінкі. |
Сухафрукты і цытрынавыя скарынкі заліце гарэлкай і настойвайце 2 тыдні. |
Усе кампаненты заліце гарэлкай і настойвайце ў зачыненым посудзе 3 тыдні. |
Ягады каліны, брусніцы і шыпшыны памыйце і прасушыце. Затым патаўчыце ў ступцы, змяшайце з астатнімі кампанентамі і заліце гарэлкай. |
Гэтую адмысловую (мяккую) гарэлку можна вырабіць у хатніх умовах. |
Ўсё змяшаць і варыць на павольным агні, увесь час памешваючы. |
Бальзам "Дзерсу" ўтрымоўвае настойкі кораня жэньшэня і пладоў кітайскага лімонніка. |
У бальзаме "Даўні рэцэпт" гарманічна спалучаюцца самы лепшы каньяк, натуральны яблычны сок, мёд і настой з 13 гаючых траў, дзякуючы якім гэты напой валодае смакам прыемнай гаркаватасці і асаблівым водарам. |
Перамяшаць усё інградыенты. Атрыманы раствор захоўваць у шкляной тары ў цёмным і цёплым месцы не меней 21 дня. |
Траву настойваць на гарэлцы 1-2 тыдні, працадзіць, уліць малінавы сіроп, пакінуць у цёплым месцы на 2-3 тыдні. |
Корань пятрушкі памыйце і прасушыце, пачысціце, дробна нарэжце. |
Усе кампаненты складзіце ў посуд і заліце гарэлкай. Настойвайце 2 тыдні. Затым працадзіце, дадайце каньяк і мёд і настойвайце яшчэ 2 тыдні. |
Здрабніце ўсе кампаненты, заліце гарэлкай і настойвайце 2 тыдні. |
Адмысловай увагі заслугоўвае "Бальзам Вінніцкі" і гаючыя ўласцівасці гэтага сонечнага напоя. |
Бальзам “Бярэсце" – высокаэкстрактыўны танізавальны алкагольны напой крэпасцю 40%. |
Бальзам "Бугульма" выдатны напой, злёгку пякучы, рэзкі, з суладным густам і тонкім гарманічным водарам. |
Усе кампаненты перамяшаць і заліць кіпенем (3 літра), закіпяціць і пакінуць настаяцца на ноч. |
Спірт этылавы рэктыфікаваны з харчовай сыравіны вышэйшай ачысткі; вада пітная выпраўленая; |
Бальзам "БЕЛАРУСКІ" Высокаэкстрактыўны танізавальны алкагольны напой з мяккім, ялкавым, злёгку халодзячым густам. |
Злучыце сок абляпіхі з мякаццю, з сокам каліны, чорнай парэчкі, глогу (баярышніку) і лімонніка. |
Гарманічнае спалучэнне каньяку, натуральных эфірных маслаў, яблычнага соку, мёда і настоя з 14-ці гаючых траў надае бальзаму "Багдан" далікатны густ і водар квітнеючага разнатраўя. |
Арэхі і перагародкі арэхаў заліце гарэлкай і настойвайце 2 тыдні. |
Паводле рэцэпту старых майстроў мёд абавязкова дадаецца ў башкірскі бальзам. |
Паводле рэцэпту старых майстроў мёд абавязкова дадаецца ў башкірскі бальзам. |
Ягады прамыйце і прасушыце, заліце гарэлкай і настойвайце ў зачыненым посудзе 2–3 тыдні. |
Ягады прамыйце, патаўчыце ступкай, каб яны далі сок, перамяшайце. |
Усю траву змясціце ў тэрмас, заліце кіпенем і настойвайце суткі. |
Усе кампаненты заліць гарэлкай, ёмістасць закаркаваць, змясціць на 1-2 месяца ў цёплае цёмнае месца. |
Сушоную траву, яблыкі, корань аеру змалоць, дадаць ягады ядлоўца і заліць 0,5 л гарэлкі. |
Усе інгрэдыенты, акрамя праполіса, заліць гарэлкай. |
Чарнасліў адлучыць ад костачак і дробна нарэзаць. Шыпшыну і сушоныя травы здрабніць у кавамолцы, злучыць з чарнаслівам і заліць шклянкай вады. |
БАЛЬЗАМ - моцны алкагольны напой (40-45 % град. спірту), гаючы сродак, які рыхтуецца на спіртавых настоях рэзкай і лекавай травы, карэнняў, пладоў, эфірных маслах. Менавіта дзякуючы такой разнастайнасці найкаштоўных натуральных інгрэдыентаў, бальзам мае неверагодна шырокую смакавую гаму і найбагаты водар. Напой мае цёмна-карычневы колер, і валодае прыемна-ялкавым рэзкім, алеістым густам. |
Выліць у чарку яечны жаўток, таматавы сок, гарэлку, цытрынавы сок, злёгку перамяшаць і выпіць адным глытком. |
Шырокую чарку пакрыць тонкай плёнкай алею. |
Змяшаць каньяк, горкую настойку, жаўток, таматавы і цытрынавы сокі, соль, перац. Піць адным глытком. |
Шырокую чарку апаласнуць некалькімі кроплямі алею так, каб на паверхні шкла засталася тонкая алейная плёнка. |
Выліць у чарку яечны жаўток, дзве гарбатныя лыжкі тамат-пасты ці таматавага соку, 20 мл каньяку ці гарэлкі некалькі кропель цытрынавага соку; злёгку перамяшаць і выпіць адным глытком. |
Шырокую чарку апаласкваюць некалькімі кроплямі алею так, каб на паверхні шкла засталася тонкая алеістая плёнка. |
Шырокую чарку апаласкваюць некалькімі кроплямі алею так, каб на паверхні шкла засталася тонкая алейная плёнка. |
Змяшаць 10 мл каньяку, 10 мл горкай настойкі "Святаяннік", жаўток, 20 мл таматавага і 0,5 мл цытрынавага соку, дробку солі і перцу. |
У шырокую чарку 50-60 мл наліць трохі джыну асцярожна апусціць жаўток. |
Выліць у чарку яечны жаўток, тамат-пасту ці таматавы сок, марачны каньяк "Ерэван", цытрынавы сок, злёгку перамяшаць і выпіць адным глытком. |
Чарку апаласнуць некалькімі кроплямі алею, выпусціць у яе сыры жаўток, дадаць джын, пасыпаць зверху пякучым чырвоным перцам. |
У шырокую чарку ёмістасцю 50-60 мл наліць трохі джыну, асцярожна апусціць жаўток. |
Змяшаць у шэйкеры востры соус, сыры жаўток, цытрынавы сок, соль і перац, ром ці "Стралецкую настойку". |
|