Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Алкагольныя напоі

    БАЛЬЗАМ "ДЛЯ НЕМАЎЛЯТАЎ"

    Гэтую адмысловую (мяккую) гарэлку можна вырабіць у хатніх умовах. Для гэтага трэба ўзяць 25 г мушкатавых арэхаў, па 12 г гваздзічкі, карыцы, імбіра, кубебы, бадзяна, палыну, 8 г кветак мушката, 4 г дуброўкі, па 45 г кветак гваздзікі і ліпы, па 20 г кветак лаванды, лісця шалвеі, кмена і лісця фенхеля, па 25 г кучаравай мяты, кораня бетонікі, дубовай амелы, 150 г мякішу свежай белай булачкі. Стаўчы, змяшаць з мякішам булачкі, замачыць на суткі ў 1, 2 л добрага вінаграднага віна ў цепле. Заліць гэта ў куб, дадаць 115 г вады, настаянай на кветках агурочніка, 100 г ландышавай вады, 100 г вады, настаянай на ягадах суніцы, 50 г ружовай вады. Перагнаць на моцным агні і трохі падсаладзіць сіропам.

    Катэгорыя: Алкагольныя напоі | Дабавіў: wawkalaki (07.07.2014)
    Праглядаў: 210 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar