Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Алкагольныя напоі

    "БАЛЬЗАМ БІТНЕРА"

    Ўзяць па 5 грам:

    -кветак акацыі, глоду (баярышнік), ліпы, чарніцы, трускаўкі, бузіны, ажыны, каштана.

    Такую ж колькасць:

    -ліста бярозы, крапівы, спарыша, рамонку, чарады.

    Акрамя гэтага:

    - па 5 г кукурузных рыльцаў, кораня валяр'яны, пладоў шыпшыны.

    Усе кампаненты перамяшаць і заліць кіпенем (3 літра), закіпяціць і пакінуць настаяцца на ноч. Затым працадзіць, дадаць 1 шклянку грэчышняга мёду (калі няма грэчышняга, то можна любога іншага, але натуральнага). У гатовую сумесь дадаць шклянку спірту ці 0,5 л добрай гарэлкі і настаяць тыдзень. Бальзам гатовы. Прымаць варта 3 разы ў дзень перад ежай. Захоўваць у халадзільніку. Калі бальзам атрымаецца трохі ялкавым, то пры ўжыванні можна дадаць трохі малака.

    Катэгорыя: Алкагольныя напоі | Дабавіў: wawkalaki (07.07.2014)
    Праглядаў: 265 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar