Статыстыка |
Анлайн усяго: 2 Гасцей: 2 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 206 Паказана матэрыялаў: 201-206 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Дольку часныку стаўчы разам з цыбуляй, дадаць таматавы сок, цукар і цытрынавы сок, партвэйн, журавінавы сок, соль і молаты чорны перац. |
Змяшаць каньяк, яечны жаўток, сок артышока, кетчуп, алей, соль з чырвоным і чорным перцам. На атрыманую сумесь зверху пакласці прыгатаваны з воцатам здробнены корань хрэна. |
Адлучыць жаўток яйка ад бялку. Усе кампаненты аустэра без жаўтка ўзбіць у шэйкеры ці міксеры, пераліць у чарку |
AУСТЭР у перакладзе з нямецкага азначае "вустрыца". Характэрная асаблівасць аустэраў - нізкае ўтрыманне алкаголю. |
АРАК - моцны алкагольны напой, залацістага колеру (32-59% аб.), распаўсюджаны ў Паўднёвай Індыі і Паўднёва-усходняй Азіі. Рыхтуецца шляхам дыстыляцыі зброджанага соку какосавай пальмы ці закваскі з рысу і патакі цукровага трыснёга з даданнем (ці без) пальмавага соку. |
АКВАВІТ - алкагольны напой скандынаўскіх краін, крэпасцю каля 40%. Назва напоя адбываецца ад лацінскага словазлучэння aqua vitae, што перакладаецца як "вада жыцця", "жывая вада". |
|