-яечны жаўток - 1 шт.,
-часнык - 1 долька,
-цыбуля - 5 г,
-таматавы сок - 1 шклянка,
-цукар - 1/2 г. лыжкі,
- цытрынавы сок -- 1/2 г. лыжкі,
- партвэйн - 1 г. лыжка,
-журавінавы сок - 1 г. лыжка,
-соль- па густу,
-перац - па густу.
Дольку часныку стаўчы разам з цыбуляй, дадаць таматавы сок, цукар і цытрынавы сок, партвэйн, журавінавы сок, соль і молаты чорны перац. Усе прадукты добра змяшаць. Краі высокага куфля працерці разрэзанай цытрынай і акунуць у цукровую пудру - з'явіцца "шаць" (гарнір № 19). Затым акуратна выліць у куфель яечны жаўток і таматавы напой. Выпіць адным глытком.
|