Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Алкагольныя напоі

    AУСТЭР

    AУСТЭР у перакладзе з нямецкага азначае "вустрыца". Характэрная асаблівасць аустэраў - нізкае ўтрыманне алкаголю. Абавязковыя кампаненты гэтых напояў - жаўток сырога яйка, таматавы складнік (кетчуп, таматавы сок) і рэзкія затаўкі, галоўным чынам вострыя. Аустэр часцей за ўсё падаюць да сняданку ці абеду. Пры гэтым аб'ём моцнага ў рэцэпце, як правіла, не павінен перавышаць 25 мл. Падаюць аустэр пераважна мужчынам у канцы вечара. Куфлі для аустэраў павінны быць плоскія, як і для кактэйлю. Аустэр п'юць адным глытком.

    Катэгорыя: Алкагольныя напоі | Дабавіў: wawkalaki (07.07.2014)
    Праглядаў: 227 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar